Clik Like Sebagai Tanda Sokongan Untuk Blog Ini

Wednesday, May 5, 2010

Aku Tak Tahu Nak Wat Pe

Maaf kerana link ni dah bertuka dari http://kms4ever.blogspot.com bertuka kepada http://nomorekms.blogspot.com ..

Actualy aku terasa ape yg nas buat kat aku... Tadi aku tanya nape dia tiba2 marah aku semalam pastu dia kate aku wat awek dia .. ayo yo plss la i dont have any time to do like that la... Paling koman kalau jumpa pun just nk gurau2 la... Aku x tau la nape nas boleh dengar je ape yg awek dia kate tanpa tanya betul or x aku wat macam tu...

Ape2 pun aku nk mintak maaf la kat ko nas kalau ia buat ko marah giler2 ... aku pun dah x tau nk wat pe lagi... rasanya tindakan terakhir mungkin kita x leh jadi member kot...

Aku nk sgt kita kekal member but kalau macam ni gayanya emmm aku rasa cukup la... Kali ni aku dah x tahan da ape yg ko wat kat aku selepas awek ko bagi tau something....

esok aku akan mintak maaf selepas adik aku suh mintak maaf adalah jalan terbaik if ko still bengang je emmm nk wat macam mana kan putus la persahabatan kita ni ... Just tunggu kita jadi sedara je la...

Aku mls nk citer benda lain da.. Bye ~

2 comments:

morfa said...

ermm sedey biler adeq ckp nk putus kwn..jgn la cmnie..dalam persahabatan mesti ade ujian..kne sabar..kalo da sorng jenis cepat marah jgn kite pon ikut nk marah..ingt balek yg positiff..jgn pk sgt la..

Fiq@ķ.M.ş said...

haha ok akak thank you... now dh baik da gan dia hehe.. Thank atas nasihat tu ek..


<

My Family

Author


 

Story With You. All Rights Reserved 2010 - 2012 . Design And Created By: Afiq Cyber