Clik Like Sebagai Tanda Sokongan Untuk Blog Ini

Friday, December 3, 2010

Awas Kanak-Kanak Bermain !!!

Hari ni memang penat giler wa cakap lu hehe tp seyes enjoy. Mula skali aku n budak2 Muzikastra training la wat lagu hehe jenuh gak duk perah idea , ulang lagu yg same n time tu semua muka penat je haha tp best r coz semua semangat nk beri kerjasama dalam Muzikastra. Thank gak kat mak Nas coz masakan Mee Goreng tuk kita org hehe..

Time budak2 Muzikastra tengah syok practice haha aq ni da la cepat bosan kalo x wat pe2 kebetulan time tu ade kat umah nas hehe aq dengar la bdk2 men. Aku tgk adx nas men gan kawan2 dia hehe. AKu paling ske tgk budak2 men hehe so mcm x taw jee aq mesti r join skaki men gan dia owg la hahaha. Kebetulan yg de kat situ adx nas , adx husni n kwan2 dia owg yg aq x kenal . Memang sonok la men gan dia org haha.

Husni x de kalo x selalu la gak lepak pdg so ari ni men r gan adx dia uh , uda n tasya haha jadi bdk2 la aq time tu duk layan kerenah dia owg kat umah nas tp mmg fun la. Aq lawak si uda ( adx lelaki husni ) ni konon nye nk citer psl dia n family dia tp hehe sowy ler uda da taw la semua yg kamu citer tu haha.

Si syasya ni plak x abis2 tersengih-sengih je masa men gan aq haha maybe segan kowt ye r x selalu jumpa dia . tp sonok la tgk aksi2 dia org men. Terutama masa men buaian haha. Nina , uda , syasya n the geng haha len kali kita men lagi k sowy la balik awai coz budak2 Muzikastra dah nk balik time tu.

~ Uda n Syaya , Nanti kita men lagi gan geng2 kamu k . Mesti Jumpanye la ~

Tapi x sangka plak haha time aq nk balik berebut nk salam n cium tgn aq haha lawak un de , terharu un de haha tiba2 mcm ade ramai peminat plak wakaka padahal aq ni manager muzikastra je hahaha.. Ape2 Un Memang Enjoy ~

~appy nek buaian a.k.a Kerta api gan aq haha :p~

2 comments:

naz said...

ececeh , story uh bez .. 5 star 4 u .. HAHA

Are-Fiq said...

hahaha Thank naz ..


<

My Family

Author


 

Story With You. All Rights Reserved 2010 - 2012 . Design And Created By: Afiq Cyber