Clik Like Sebagai Tanda Sokongan Untuk Blog Ini

Monday, December 6, 2010

Rindu Terubat

hahaha mmg aku x percaya tul ler.. Awek aq ni dia kate x de kedit so dlm 3 ari yg lepas x msg n call .. bkn x nk topup kan tp busy then kdg2 kedai tu yg tutup huhu rindu sgt2 x dpt msg gan call dia. Tau ler kat kg dia uh line sengal tp sekurangnye x dpt call dpt r msg. Setiap pg start aq cpl gan dia , heh dia ske derak aq suh bgn . Kebetulan tiap-tiap ari aq de kelas renang sesi pagi so dia ler tukang kejut. Tapi hari ni sebab dia x de msg pagi2 tuk aq bgn so seyes mmg bgn lambat nasib x kena mrh coz late hehe.

Ptg td lepas msg gan sowang bdk ni terus aq tertido , then punya lama aq tido tiba2 msg msk . Aq ingat bdk yg msg gan aq td so mls nk lyn tp tgk jugak la rupa2 awek aq anta suh call no dia. tp ingat dia men2 coz ayat tu skema giler. Then aq anta la da topup ke ? then dia anta msg same g pelik2 . so aq terus call dia ~

Jantung berdenyut2 x percaya aq dengar suara dia yg cute dengan jelas , terdetik rindu dan sayang yg teramat sgt dlm hati ni. Kebetulan time uh tgh mamai baru bgn tido then call dia plak pas uh haha dengan mamai nye rasa mcm mimpi je dengar suara mcm tu. Tersenyum lebar aq time call gan dia. Suara manja dia yg kate syg n rindu aq huhu. Dia akte rupanya yg anta td maxis dia tekan butang pe tah. Now aq da topup tuk dia so haha lepas ni leh msg lek la ^_^...
Aku Sayang Alin Afina

14 comments:

Shida Shah said...

hek2!..so sweettt.....jeleznyee..heheh..

Are-Fiq said...

hahaha mmg r x kan nk sour kowt kan .. x mo r jelus2 :P

Shida Shah said...

hak2!..wat lawak pulak si afiq nii...taule..tengah dilamun cinta...hek2...of course jelez!!

Are-Fiq said...

hahaha lawak ek .. lor relex x mo jelus2 hehe just doakan kebahagian kami je eheh shida un satu ari nanti fall in love r

Shida Shah said...

eheheh..dah penah rasa daa...sowilah ckp..ume xpenah dapat cmnew yg afiq dapat..okey..shida doakan tok kebahagian afiq n alin..not everyone perfect...hek2...

Are-Fiq said...

hehe thank shida , tp nanti shida ak jumpa sowang yg plg special dlm hati shida.

Shida Shah said...

thanz give me support..actually..dah jumpe daa..cume xde kejujuran n xtau menghargai ape yg dye adew ckrag..tojew...hek2..

Are-Fiq said...

lor nape plak mcm uh ???

Shida Shah said...

biasalah..dalam hubungan jarak jauh banyak dugaannyew..memerlukan kesabaran yg tinggi..just forget abaout my story ok?malaz nk ckp daa..hek2!.....

Are-Fiq said...

hahaha tu ler pasai .. dlm hubungan jarak jauh mmg kena sabar lebih2 rindunya n syg nye ... tp kepercayaan tu la paling penting .. emm mcm afiq gan awek afiq ni un jauh gak ler kiranya .. rindu nye pehh x leh tahan coz meluak-luak jadinya ..

Shida Shah said...

yah2!..cmtolah shida rasa setiap hari..tido caluw xlena...tergat jee..xde topap nk mcj..gne no bil kang neklah pulak..shida jew calu topapkan dye..susah2 pon demi dye xpelah..xpi xkot nk minta dye topapakan..xpenah bagi sekali pon..hak2....xpelah..sabar jeee...hhehheh

Are-Fiq said...

hahahhaa dugaan cinta :) sabar je k hehe

Shida Shah said...

yah....i know..hehhehe

Are-Fiq said...

hehhe bgs3 ^_^


<

My Family

Author


 

Story With You. All Rights Reserved 2010 - 2012 . Design And Created By: Afiq Cyber