Clik Like Sebagai Tanda Sokongan Untuk Blog Ini

Sunday, May 1, 2011

Bila Hati Mahu Bersuara


Mungkin ade yang kata lame x dengar cerita kan
haha alhamdulillah , ako sihat2 sahaja . hope kowang pun macam tu la jugak .
Pic atas ni , haha macam tu la rupa ako skrang haha xde la hensem mana pun haha.
sebenarnya aku just nak bagi taw kowang yang aku rindu giler2 gadis ni
tapi macam mana nak cakap tak tau la . ako da putus gan dia
pada 7/1/2011 time ni bufday husni . hurmm
kebetulan time tu tgh demam then terjaga dr tido tiba2 msg masuk ke inbox
baca2 hurrmm dia mntk ptos huhu sedihnya . tapi seyes aku rindu dia sgt2
tapi maybe la dia dah ade someone da kot hurmm
dia pun mcm benci ako je . tah la xtaw nak cakap mcam mana da.

To She : Take Care , kalau da de someone jaga la dia btl2 oke . xmo mrh2 hehe . u must know
I always miss you ever n ever . hurmm
Teringat Gelang Yang Dia Pakai Tu . Ako Beli Kat Sabah Khas Untuk Dia . Ini La Pic Terakhir Yang Dia Sent Kat Ako . Masih Simpan . Hurmmm Rindu Dia Sangat2 . Miss A

20 comments:

Umie :) said...

hey :)
kamu kan handsome ! :D
petik jari je ramai yang datang tau ! :DD
dah lah jangan sedih ye ? :)
ite paham :)

=.= Cik Nami =.= said...

huhuhu cedihnya .. saba ek .. :'(

Afiq Cyber said...

umie : hurmm encem mcm mana pun nk ke hati ni time owang lain ?? hurmm still sedihh . xtaw la sejak kebelakangan ni sbnrnya selalu teringat dia . dr minggu lepas .

cik nami : urmm oke2 thank ye

=.= Cik Nami =.= said...

tuka la ,, igt kt cik nami jewp

Umie :) said...

itu perkara biasa :)
biasa lah kalau teringatkan seseorang tu
maknanya kita betulbetul sayangkan orang tu :)
kamu kena tabah hadapi semua ni
memang perit sangat rasanya bila teringatkan orang yang dah tinggalkan kita padahal kita still lagi mengharapkan dia kembali
YES SANGAT PERIT
tapi kita kena kuat okay ? :)
it takes time afnan
semua ni memerlukan masa
ite tak boleh bagi cadangan sebab takut kamu tak boleh terima pulak
tapi kalau ite kat tempat kamu, ite akan cuba lupakan dia..

Afiq Cyber said...

hurmmm im trying tp tah la . ape2 jela . inilah dia bila hati mula untuk berbicara soal cinta

Umie :) said...

takpe :)
jangan paksa diri kamu
jangan tension tension :)

Afiq Cyber said...

hurmmmm oke oke .

Umie :) said...

okay :)

Far8 budak baik said...

hahaha relek lah der..
weh weh aku duk sabah tahu..
hihi

ika said...

sabar ye..tak da jodoh tu..

Afiq Cyber said...

Far8 budak baik : haha ye la . ko duk sabah ek haha boleh order gelang lagi hahaha tp tuk spe plak xtaw la .

ika : hurmm mungkin la kan

=.= Cik Nami =.= said...

suda2 ,, ngakk mau begini dong mas ,, :)))

Afiq Cyber said...

hurmmm entaah la .

=.= Cik Nami =.= said...

kmu ganteng mas ,, aku suka ama kamu dong ah ..

Afiq Cyber said...

yela2 , ape2 ttp rndu sama Alin Afina . Arhhhh

=.= Cik Nami =.= said...

huhuhu parah dah apit nie ,, sabar yerp

Afiq Cyber said...

nak buat macam mana pun. hurmmm

raf shah said...

assalamualaikum...tumpang lalu...hehehe...hidup mesti diteruskan...ianya bukan penghujung bagi kita....ada hikmah disebalik semua kejadian...moga tabah menghadapi apa saja dugaan...memang susah untuk kita terima org yg kita syg tgglkan kita...tapi itu lah hakikat yang perit harus kita hadapi...k..amin

Afiq Cyber said...

hurmmm oke . terima kasih la ye huhuhu . ape leh buat da nasib badan kan . huuhuhu


<

My Family

Author


 

Story With You. All Rights Reserved 2010 - 2012 . Design And Created By: Afiq Cyber