Clik Like Sebagai Tanda Sokongan Untuk Blog Ini

Sunday, April 18, 2010

Ahad Lor

Hari ni macam biasa je x de ape2 just lepak kat umah je layan fb n ms hehhee.. tp seronok la kan dpt kenalan baru kat fb hehhee .. adk aku pun now dah ade fb bagus2 dua2 dah ade fb da hehhe.. semua terpengaruh gan aku la ni wakakaka... adk aku yg pompuan ni letak gambar comei sgt sampai ramai tergoda hehhe kawan2 aku siap tanya dia blaja ok ke x wakaka ...

lapa plak malam ni hehehe ari ni aku update blog ni pun awal .. saje je takut terlupa plak susah kan hehehe ... aku syok gan life sekarang ni .. x tau le nape kan .. esok pun cuti wakaka bagi perak je la ...

so itu je kot yg aku nak bagi tau ... Thank coz Baca ~

2 comments:

miss hayani said...

amboi2..bahagienye..elok2 le jg adek ko 2..watnye ader yg berkenan ssh..

Fiq@ķ.M.ş said...

hehehe ok ... inysyaalah...


<

My Family

Author


 

Story With You. All Rights Reserved 2010 - 2012 . Design And Created By: Afiq Cyber