Clik Like Sebagai Tanda Sokongan Untuk Blog Ini

Wednesday, April 14, 2010

Single Suda

Kalau karang nak tahu aku dah kembali SINGLE hehehe pada 13/4/2010 aku putus gan dia .. Mungkin korang tanya sebab pe kan hehe Actualy kita org mula x persafahaman coz ade org ketiga yang minat sgt gan dia dari sekolah rendah agi ... Dak tu jumpa aku then dia kate dia suka sgt awek (ex gf) aku ni ... Dia kate dia akan cuba dpt kan dak tu kalau dia dah suka ... So di ex aku ni dah bercelaru then aku kate biar la aku putus gan ex aku ni .. Aku ckp kat dak yg suka dia tu lepas aku mintak putus aku nak dia terus mintak couple gan ex aku ni .. So dia setuju la .. Then PUTUS la aku gan pompuan tu .. Sedih memang la kan but org x sudi hehe .. Maaf nas coz aku rahsia aku couple gan adik angkat ko coz dia x nak ko tahu .. But pasal aku putus ko tahu kan so ok la .. But aku bersalah coz tambah beban kat ko lagi ... Aku mintak maaf sgt bro ~

Aku x kesah kalau awek aku nak putus but Kalau persahabatan aku putus aku kesah giler.. Nas You Are My Best Friend ~ ķ.M.ş

2 comments:

miss hayani said...

wakakakkakak..mmg baek..xsangke ak der lg org yg sanggup berkorban dr tgk org yg die syg tersepit antare 2...tambh2 lg..xpe ar bro..ko akn jumpe jugk penganti die nnt..isop kite panjang lg an??so..gud luck

Fiq@ķ.M.ş said...

hehehe .. thank you hehehe...


<

My Family

Author


 

Story With You. All Rights Reserved 2010 - 2012 . Design And Created By: Afiq Cyber