Clik Like Sebagai Tanda Sokongan Untuk Blog Ini

Thursday, April 15, 2010

Happy Pun Ade Pelik Pun Ade

Assalamualaikum , yang pertama aku nak citer yg pelik dulu hehhee entah la nape aku dah putus but dak laki tu n geng2 dia x puas ati gan aku... emm sedangkan aku x kenal pun dia org n aku boleh bagi dgn suka citanya ex aku kat dak tu.. Yang peliknya dia kate sabtu lepas aku pukul dak tu sampai lebam2 n ari selasa lps aku menagis2 mintak maaf ... Emm kalau kawan2 dia org x tau citer sebenar mestila begang gan aku padahal ini semua FITNAH .. dia nak kawan2 dia backup dia tuk fight gan aku esok .. Ini la namenye pengucut ak mampus ~ Dah la menipu then ajk fight gan member dia tuk lwn gan aku... Tp member2 aku plak kate dia org nak backup aku hal ni coz dak2 yg nak cari pasal gan aku ni takut gan member aku... Actualy dia org mintak tlg gak gan member2 aku but emmm wakakaka dia geng sekepala aku beb so get ready ... Tp jgn risau aku x nak gaduh2 pasal benda yg x pernah tahu puncanya so abaikan je ~

Yang best nye banyak gak kot hehe antaranya aku ade adik angkat yang baru hehhee x sangka dia nak jadi adik angkat aku so aku terima je la dia dgn seadanya ... Yang paling aku happy giler adalah hehehe Nasrul Nafis a.k.a Ust.Nasrul hehehe dia bagi nasihat peh suh ingat Allah tunaikan kewajipan n banyak2 berdoa n bersabar .. Bangga seh nas jadi ustaz ehehe Memang syok giler ... Nas kate dia syg aku only 1 bezfwen n dia x nak tgk org yg dia syg sedih or pura2 happy ..

Secara jujur aku la kan, aku kalau ade masalah memang rasa muram x bermaya n kadang2 nak marah je but kalau aku berdepan gan nas aku terpaksa pura2 happy untuk elak dia risau pasal aku... Bukan ape ckp la ape yg aku bagi tau kat nas yg aku putus itu pun dia amik terlalu serius huhuhu cukup la aku bagi tahu ko pasal ni ... Kalau aku x tahan baru aku bai tau ko nas .. Badan2 aku still rasa leguh2 agi ni pasal berbasikal semalam hehhee x larat di buatnya ehhee.. k la aku nak out...

Selamat Malam Semua ... Take Care~

2 comments:

miss hayani said...

errr...xbaek ko bg name kat kwn ko si nas 2..ade ke ang tambah ust kat depn 2..cm sindir je..lantak ko la an??kwn ko..k ar..daa

Fiq@ķ.M.ş said...

ala .. bukan kutuk la x sindir pun hehe seronok giler .. Serius ~


<

My Family

Author


 

Story With You. All Rights Reserved 2010 - 2012 . Design And Created By: Afiq Cyber